I am woman

I am woman, hear me roar
In numbers too big to ignore
And I know too much to go back an’ pretend
’cause I’ve heard it all before
And I’ve been down there on the floor
No one’s ever gonna keep me down again

CHORUS
Oh yes I am wise
But it’s wisdom born of pain
Yes, I’ve paid the price
But look how much I gained
If I have to, I can do anything
I am strong (strong)
I am invincible (invincible)
I am woman

You can bend but never break me
’cause it only serves to make me
More determined to achieve my final goal
And I come back even stronger
Not a novice any longer
’cause you’ve deepened the conviction in my soul

CHORUS

I am woman watch me grow
See me standing toe to toe
As I spread my lovin’ arms across the land
But I’m still an embryo
With a long long way to go
Until I make my brother understand

Oh yes I am wise
But it’s wisdom born of pain
Yes, I’ve paid the price
But look how much I gained
If I have to I can face anything
I am strong (strong)
I am invincible (invincible)
I am woman
Oh, I am woman

yeps, gw lagi seneng banget ama soundtrack dari Sex and The City2, tepatnya untuk lagu di atas. kata gw sih pas aja. karena yah itulah yang gw rasakan sebagai seorang perempuan. khususnya bagian ‘I am strong, I am invicible, I am woman!!!‘. sesuai kata lagu itu, gw kudu kuat, kudu bisa ngalahin masalah-masalah gw karena gw seorag perempuan dan bisa ngelakuin berbagai hal kalo gw mau.

Oia gw nonton film ini bertiga, ama kedua kawan gw di kampus. buat filmnya sendiri, kata gw SatC2 ini lucu banget dari awal dan apa yang disampaikan di film ini ngena banget. gw ama kawan gw yang cewe cuma bisa ngangguk-ngangguk setuju ama beberapa kalimat yang ada dalam film ini. walo pas ngeliat carrie and friends pada udah keliatan banget tuanya >,<.

tapi, ngeliat pemandangan Abu Dhabinya, weuw,,keren banget lah!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s